Fenerbahçe'den ayrılmak için her yolu denedi, sonunda başarılı oldu. Arkasına bakmadan veda ediyor

Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak katılan ancak İsmail Kartal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Süper Lig'de lisansı bile çıkarılmayan Ryan Kent, İskoçya'ya geri dönüyor. Beklentilerin altında kalan ve sınırlı sayıda forma şansı bulan Ryan Kent, Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmaya karar verdi. Fenerbahçe kariyeri oldukça silik geçen Ryan Kent'in 2027'ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen yaz transfer döneminde takımdan ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılmak için her yolu denedi, sonunda başarılı oldu. Arkasına bakmadan veda ediyor
Arşiv

Glasgow Rangers'tan bedelsiz olarak transfer ettiği ve hazırlık maçlarında sergilediği performansla herkesi heyecanlandırdığı Ryan Kent büyük sorunlar yaşadığı Fenerbahçe ile en sonunda yollarını ayırmaya karar verdi.

İsmail Kartal ile yaşadığı problemler nedeniyle kadroda neredeyse hiç şans bulamayan ve Avrupa'daki maçlarda da ortaya koyduğu vasat performansla taraftarı çılgına çeviren Ryan Kent, İskoçya'ya dönme kararı aldı.

Sezon içinde sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile alakalı tüm fotoğrafları silen ve takımda huzursuzluk yaratan Ryan Kent yıldızının parladığı ülke olan İskoçya'ya geri dönme kararı aldı.

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bir an önce sarı-lacivertli takımdan ayrılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Ryan Kent bu sezon forma giydiği 18 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin