Fenerbahçe'den ayrılıp, Suudi Arabistan'a gidiyor. Jorge Jesus, İsmail Kartal'ın tüm planlarını altüst etti

Fenerbahçe formasıyla attığı gollere rağmen takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Michy Batshuayi için Jorge Jesus devreye girdi. İsmail Kartal'ın bu sezon birçok maçta forma şansı verdiği Michy Batshuayi için Al-Hilal'in patronu Jorge Jesus tüm şartları zorlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılıp, Suudi Arabistan'a gidiyor. Jorge Jesus, İsmail Kartal'ın tüm planlarını altüst etti

Fenerbahçe'de kariyer sezonlarından birini geçiren ve son Başakşehir maçında attığı golle takımına şampiyonluk yarışında çok önemli bir üç puan kazandıran Michy Batshuayi için Al-Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus devreye girdi.

Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar görev aldığı 26 maçta 14 kez fileleri havalandırmasına rağmen Edin Dzeko'dan bir türlü formayı kapıp ilk 11'e yerleşemeyen Michy Batshuayi'nin aklı Suudi Arabistan'dan gelen teklifle karıştı. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, bu sezon Al-Hilal ile ligin tozunu attırırken deneyimli teknik adam hücum hattına takviye için gözüne Michy Batshuayi'ye kestirdi.

Michy Batshuayi için kasasından 10 milyon Euro'yu gözden çıkarmaya hazır olan Al-Hilal patronu Jorge Jesus'un bu transferi bitirmekte kararlı olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin Partizan forması giyen Saldanha'nın transferini bitirmesi durumunda Michy Batshuayi'nin gidişine izin vereceği de iddia edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin