Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi takıma geri dönüyor. İsmail Kartal çağırınca bir saniye bile düşünmedi

Fenerbahçe yaşadığı stoper sorunu nedeniyle devre arasında kesinlikle transfer yapmayı düşünürken, Attila Szalai ismi yeniden kulislerde yankılanmaya başladı. İsmail Kartal, Almanya'da mutsuz olan ve Fenerbahçe'ye tekrar geri dönmek isteyen Attila Szalai'ye açık kapı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi takıma geri dönüyor. İsmail Kartal çağırınca bir saniye bile düşünmedi
Anadolu Ajansı

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao tandeminden uzun süre yararlanamayacak olan FenerbahçeAttila Szalai ile yeniden temasa geçti.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe tarihine geçerek Hoffenheim'a 12.3 milyon Euro'ya transfer olan Attila Szalai'nin, Almanya'da mutsuz olduğu nedeniyle takımdan ayrılmak istediği ve Fenerbahçe'de yeniden forma giymek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Attila Szalai'nin bu isteğine yeşil ışık yaktı ve oyuncunun menajeriyle görüşülerek transfer için ilk adım atıldı. İsmail Kartal'ın Samet Akaydin ve Serdar Aziz'in performanslarından memnun olmadığı ve bu nedenle de Attila Szalai'nin stoper pozisyonunda çok iyi bir alternatif olacağını düşündüğü öğrenildi.

Attila Szalai, Hoffenheim formasıyla bu sezon yalnızca 5 maça çıktı ve 334 dakika sahada kaldı.  Attila Szalai, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde bir kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin