Fenerbahçe'de stoper sorunu bu transferle bir daha konuşulmayacak. Manchester City'de şampiyonluk yaşayan isim çubukluyu giymeye geliyor

Devre arasında kadro derinliği yaratmak adına kaliteli bir stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Stefan Savic ve menajeriyle İstanbul'da görüştü. 32 yaşındaki Stefan Savic'ten olumlu yanıt alan Fenerbahçe, bir dönem Manchester City forması giyen Karadağlı stoperin transferini en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de stoper sorunu bu transferle bir daha konuşulmayacak. Manchester City'de şampiyonluk yaşayan isim çubukluyu giymeye geliyor

Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlandığı dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan ve savunmada büyük açıklar veren Fenerbahçe sezonun ikinci yarısında işi sıkı tutup kaliteli bir stoper transferi için şimdiden kolları sıvadı.

Atletico Madrid forması giyen 32 yaşındaki Stefan Savic ile görüşen Fenerbahçe deneyimli ismin menajeri Zarko Pelicic'i, İstanbul'a davet etti. İki taraf arasındaki ilk görüşmeler olumlu geçerken, Atletico Madrid'de kısıtlı forma süresi bulabilen Stefan Savic'in de transfere olumlu baktığı öğrenildi.

Kariyerinde Atletico Madrid, Manchester City ve Fiorentina gibi kulüplerin formalarını terleten Stefan Savic'in İspanyol deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Borca alt yapısından futbola kazandırılan Stefan Savic, Karadağ'da beş kez sezonun oyuncusu seçildi. Stefan Savic ayrıca Atletico Madrid ve Manchester City formalarıyla birer kez lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin