Fenerbahçe'de seferberlik ilan edildi. Takımdan gitmesi için İsmail Kartal saatlerce dil döktü

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Miha Zajc'ın tavrı sarı-lacivertli yönetimin başını ağrıtıyor. Takımdan ayrılmak istemeyen Miha Zajc ile görüşen İsmail Kartal, 29 yaşındaki oyuncu ile bir araya geldi. İsmail Kartal, Miha Zajc ile görüşerek kendisini takımda düşünmediğini ve şampiyonluk yolunda ilerleyen takımın kimyasını bozmaması için kendisine en kısa sürede kulüp bulması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de seferberlik ilan edildi. Takımdan gitmesi için İsmail Kartal saatlerce dil döktü
Arşiv

Ara transfer döneminin yine en hızlı takımı olmayı başaran Fenerbahçe, takıma kattığı isimlerin yanı sıra takımdan gönderdiği isimlerle de konuşulmaya devam ediyor.

Miguel Crespo, Emre Mor ve Bartuğ Elmaz gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek son isim Miha Zajc oldu. Orta saha kurgusunda düşünülmeyen Miha Zajc'ın takımda kalmak istemesi ise başta İsmail Kartal olmak üzere tüm sarı-lacivertli kurmayları şoka uğrattı. Forma süresi bulamayacağı söylense de Miha Zajc aldığı maaş nedeniyle sezonu Fenerbahçe'de tamamlamak istediğini söyledi.

İsmail Kartal, Miha Zajc ile görüşme gerçekleştirerek 29 yaşındaki oyuncunun bu davranışının takımda varolan kimyanın bozulmasına neden olacağını söyledi ve en kısa süre içinde Miha Zajc'tan yeni bir kulüp bulmasını istedi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 12 maça çıkan Zajc 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin