Fenerbahçe'de kavga ettiği teknik direktörü açıkladı. Caner Erkin'in itirafı çok konuşulacak

Trendyol 1. Lig kulübü Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Bir Galatasaray karşılaşması öncesi kendisini kadro dışı bırakan Vitor Pereira'ya saldırdığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de kavga ettiği teknik direktörü açıkladı. Caner Erkin'in itirafı çok konuşulacak

Türk futbolunun en deneyimli isimlerinden birisi olan Caner Erkin, Fenerbahçe'de forma giydiği döneme dair dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Vitor Pereira ile sorun yaşadığını ve Portekizli teknik direktöre saldırdığını söyleyen Caner Erkin, ''Ali Koç geldi 'Seninkini getiriyorum' dedi. Hocamız yoktu o zaman, Emre Belözoğlu ayrılmıştı. Takımı Volkan Demirel çalıştırıyordu. 'Benimki derken' dedim. Benim kadro dışı kaldığım zamanda Vitor Pereira vardı. 'Onu getiriyorum' dedi başkan. Güldüm ben çünkü saldırdım adama. Kendime göre haklıydım. Benlik bir şey yok dedim başkana. Ben adama hakaret ettim, bağırdım çağırdım'' dedi.

Galatasaray derbisinde kadro dışı kaldığını öğrendiği anda çok sinirlendiğini dile getiren Erkin, ''Galatasaray maçında bir anda oynamayacağımı görünce benim kayış attı. Bir anda çok sinirlendim. Gelip bana söylese yine sıkıntı yok. Hoca o, futbolcu benim. Oynatmayabilirsin hiç sıkıntı yok. Sen kimsin, ben buraya her şeyimi vermişim'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin