Fenerbahçe'de gözden çıkarıldı, Fatih Terim havada kaptı. Panathinaikos'a imzaya gidiyor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından gözden çıkarılan Samet Akaydin transferinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Samet Akaydin, Fatih Terim ile görüşerek Panathinaikos forması giymeye ikna oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de gözden çıkarıldı, Fatih Terim havada kaptı. Panathinaikos'a imzaya gidiyor
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'de birçok maçta forma şansı bulmasına rağmen yaptığı bireysel hatalarla taraftarın tepkisini çeken Samet Akaydin'in yeni durağı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos olacak.

Fenerbahçe'de stoper bölgesinde yaşanan sorunlara rağmen forma şansı bulamayan ve Trabzonspor maçında yaptığı hatalarla sarı-lacivertli kulüpte kredisini tüketen Samet Akaydin, Panathinaikos'a evet dedi.

Fatih Terim'in yoğun isteği üzerine Panathinaikos temsilcileri Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydin ile bir araya gelerek transfere son noktayı koydu. Samet Akaydin'in önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçip, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a imza atması bekleniyor.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

Samet Akaydin, Trabzonspor maçında yaptığı hatalar nedeniyle taraftarın ıslıklarına maruz kalmış ve oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamamıştı. Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Samet Akaydin bu sezon 11 maçta forma şansı buldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin