Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek tarihi kongre öncesi Aziz Yıldırım'dan beklenmedik karar

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olan Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılmama kararı aldı. Aziz Yıldırım ayrıca sarı-lacivertli takımın gündemindeki konularla ilgili de önemli noktalara değindi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek tarihi kongre öncesi Aziz Yıldırım'dan beklenmedik karar
Arşiv

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ligden çekilme konusu başta olmak üzere diğer birçok konunun görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 2 Nisan'da olacağını açıklamıştı.

Son haftalarda Fenerbahçe ile ilgili yorumlarıyla dikkat çeken eski başkan Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılmama kararı aldığını söyledi.

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, ''Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip’i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. ‘Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Aziz Yıldırım, ''Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin