Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki gerilim bitmiyor. Ezeli rakiplerden üst üste paylaşımlar

Son haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada da tırmanarak devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verirken, Galatasaray'dan da cevap gecikmedi. Fenerbahçe ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki gerilim bitmiyor. Ezeli rakiplerden üst üste paylaşımlar

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan şampiyonluk yarışında gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor.

Dursun Özbek'in açıklamalarına çok sert bir dille resmi sosyal medya hesabından yanıt veren Fenerbahçe'nin paylaşımından dakikalar sonra Galatasaray ezeli rakibine göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe, Dursun Özbek'in açıklamalarına karşılık olarak, ''Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in Kulübümüz hakkında dün sarf ettiği bazı ifadeler nedeniyle bu açıklamayı yapıyoruz. Öncelikle belirtmek isteriz ki ne Dursun Özbek’in ne de mevcut Galatasaray yönetiminin sportmence veya hiç değilse ahlaki sınırlar içerisinde bir rekabet sürdürmelerini zaten beklemiyoruz. Bahsi geçen kulübün kültürü; sportif rekabete değil, kayrılmaya, korunup kollanmaya, imtiyazlı davranılmaya dayalıdır. Ancak, ne kadar korunup kollansa da bu kulübün kamu vicdanında şaibeli bir konumda olduğu açıktır. 3 Temmuz’un üzerinden yaklaşık 13 yıl geçtikten sonra FETÖ taktik ve usullerini kullanarak, şanlı Kulübümüze karşı yeni bir tezgah kurmaya yeltenebilmeleri de geçmişten gelen karakterlerinin bugüne kalan mirasıdır'' ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Galatasaray ise Fenerbahçe'nin açıklamasından yalnızca dakikalar sonra, ''Hiç boşuna uğraşmayın çünkü içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez'' ifadeleriyle videolu bir paylaşım yaptı.

FENERBAHÇE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin