Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Kulübe geri döneceğini açık açık söyledi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu verdiği röportajda kariyeri ve geleceği adına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, ''Bir gün yeniden Fenerbahçe'nin hocası olacağımı düşünüyorum. Olmazsa da hayatın sonu değil benim için'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Kulübe geri döneceğini açık açık söyledi
Arşiv

Ankaragücü ile başarılı bir performans sergileyen Emre Belözoğlu, Futbol Plus'a verdiği röportajda şu anki kariyeri ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ankaragücü'nün başında olduğu için mutlu olduğunu belirten Emre Belözoğlu, ''Ailenin en yeni, en genç üyesi olarak o camianın içinde olmaktan dolayı mutluyum. Takım biraz daha skorları elde etse oyunsal gelişmeler var. Kötü de gitmiyor skorlar da çok kötü gitmiyor ama malum süreçler. Birazcık yaşadığım son haftadaki kulübün yaşamış olduğu süreçler bizi birazcık üzdü. Olayların istenmeden de içinde yer almamız, klasik bir benim hikayemin karşılığı Türk futbolunda'' dedi.

''YENİDEN FENERBAHÇE'NİN HOCASI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM''

Fenerbahçe'de teknik direktörlük, sportif direktörlük ve futbolcu olarak görev yaptığını söyleyen ve bir gün yeniden Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacağını söyleyen Belözoğlu, ''Şu an Ankaragücü'nün başında olmaktan dolayı çok mutluyum. Ankara'yı her anlamda çok sevdik. Oğlum, Ankaragücü'ne tutkuyla bağlı. Görevim itibarıyla burada her şeyi yapmak için çalışıyorum. İyi bir ekibimiz ve iyi bir oyuncu grubumuz da var. Burada güzel şeyler başaracağız. Fenerbahçe'de zaten teknik direktörlük, sportif direktörlük ve futbolculuk yaptım. Bir gün tekrar olursa yine mutlu olurum. Sportif direktörlüğü de isteyerek yapmamıştım. Beni sahanın içi motive ediyor. Bir gün yeniden Fenerbahçe'nin hocası olacağımı düşünüyorum. Olmazsa da hayatın sonu değil benim için'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptığı dönemde 10 maça çıkan Emre Belözoğlu 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde tek mağlubiyetini ise Sivasspor'dan aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin