Fenerbahçe, Sivasspor'a takıldı. Şampiyonluk yarışında büyük kan kaybı

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe bu sonucun ardından 90 puanlı lider Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Sivasspor'a takıldı. Şampiyonluk yarışında büyük kan kaybı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk oldu.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta puanlar paylaşıldı ve mücadele 2-2 sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini 45+2. dakikada Fred ve 80. dakikada İrfan Can Kahveci atarken; Sivasspor'un gollerini 57. dakikada Koita ve 90+4. dakikada Manaj(P) kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 86'ya yükseltti, Sivasspor ise puanını 45 yaptı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta derbi mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sivasspor ise yine evinde Konyaspor'u konuk edecek.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Sivasspor-Fenerbahçe maçı başladı.

9' Fenerbahçe tehlikeli geldi. Szymanski'nin vuruşunda savunmaya çarpan top az farkla kornere gitti.

13' Sivasspor'un Rey Manaj ile duran toptan bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

27' Ali Şaşal'ın kısa düşen degajında Tadic uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak yıldız ismin vuruşu az farkla auta gitti.

34' Ali Şaşal gole izin vermedi! İrfan Can Kahveci'nin pasında Dzeko dar açıda topla buluştu. Dzeko'nun yerden vuruşunda Ali Şaşal golü ayaklarıyla önledi.

41' Sivasspor gole çok yaklaştı. Fode Koita'nın ceza sahasından sert şutunda Livakovic meşin yuvarlağı parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

45+2' Fenerbahçe gol perdesini açan taraf oldu. Ceza sahası dışından nefis bir gole imza atan Fred takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Fenerbahçe, Sivasspor'a takıldı. Şampiyonluk yarışında büyük kan kaybı

45' Fenerbahçe, Sivasspor karşısında ilk yarıyı Fred'in tek golüyle 1-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

48' Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Ferdi'nin ortasında Dzeko'nun yakın mesafeden vuruşunu Ali Şaşal iyi bir refleksle çıkardı.

57' Sivasspor maça dengeyi getirdi. Tek başına sürüklediği atakta Livakovic'i düzgün bir vuruşla mağlup eden Koita skoru 1-1 yaptı.

Fenerbahçe, Sivasspor'a takıldı. Şampiyonluk yarışında büyük kan kaybı - Resim : 2

65' Sivasspor yapılan hata sonrası Dzeko ceza sahası sağ çaprazından kaleyi yokladı. Ali Şaşal bir kez daha kalesini gole kapattı.

80' Fenerbahçe yeniden öne geçti. İsmail Yüksek'in ortasına gelişine çok şık bir vuruş yapan İrfan Can Kahveci ağları havalandırarak skoru 2-1'e getirdi.

90+4' Sivasspor'un VAR incelemesinin ardından kazandığı penaltıda fileleri havalandıran Manaj skoru 2-2'ye getirdi.

90+8' Fenerbahçe'nin Serdar Dursun ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin