Fenerbahçe muhtemel Olympiakos kadrosu belli oldu. Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerin maç kadrosu belli oldu. Maç saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Kritik isimler kadroda yer almadı, işte çeyrek final öncesi Fenerbahçe'nin muhtemel kadrosu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe muhtemel Olympiakos kadrosu belli oldu. Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Son haftalarda Türk futbolunun en fazla konuşulan takımı olan Fenerbahçe, ceza alıp almama, ligden çekilip çekilmeme tartışmaları sonrası Avrupa kupalarında en kritik maçlarından birine çıkıyor.

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i de belli olmuş oldu.

Ligde oynadığı Trabzonspor maçı sonrası yaşananlar, olaylı Süper Kupa finali sonrası Fenerbahçe Avrupa'da beklediği kritik maça çıkıyor. Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak sarı lacivertlilerin kadrosunda önemli eksikler var.

Fenerbahçe son 16 turunda olduğu gibi ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Sarı lacivertlilerin maç kadrosu açıklandı. Listede Djiku, Mert Hakan ve King yer almadı. Sakatlığını atlatan Fred ise kamp kadrosunda yerini aldı. 

MAÇIN HAKEMİ SANDRO SCHARER

 Maçı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer yönetecek. Fenerbahçe, son 16 turunda olduğu gibi ilk karşılaşmada avantaj sağlayarak Türkiye'ye dönmek istiyor. Sarı-lacivertlilerde UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar dursun forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i ise şöyle: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Peki Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak Olympiakos - Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak? Olympiakos - Fenerbahçe maçı şifresis mi yayınlanacak?

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesi yayın hakları Exxen platformunda bulunuyor.. Mücadele Exxen üzerinden naklen canlı yayınlanacak.Olympiakos - Fenerbahçe karşılaşması 11 Nisan Çarşamba günü saat 19.45’te başlayacak. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin