Fenerbahçe kongresinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi: Üyeler arasında arbede yaşandı

Ali Koç ve Sadettin Saran'ın yarıştığı Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresinde gergin anlar yaşandı. Kongre üyeleri arasında arbede yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kongresinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi: Üyeler arasında arbede yaşandı
AA

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ilk oturumu bugün gerçekleştiriliyor.

Eski Kenan Evren Lisesi arsasında yapılacak kongrede, mevcut başkan Ali Koç ile Sadettin Saran başkanlık için yarışacak. Genel kurulda aidatını yatıran 49 bin 268 üye oy kullanabilecek. Kongre, saat 10.30'da başladı.

KONGREDE GERGİN ANLAR

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Sadettin Saran'ın yarıştığı olağanüstü kongrede seçim heyecanı başlarken, tribünlerde gerginlik çıktı.

Kongrede denetim raporları sonrası üyelerin konuşmasına geçilirken, kürsüye gelen ilk konuşmacının ardından gergin anlar yaşandı.

Fenerbahçe kongresinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi: Üyeler arasında arbede yaşandı

KONUŞMALARA ARA VERİLDİ

Mosturoğlu, konuşmalara kısa süreliğine ara verdi. Protokol tribünü önünde laf atışmaları nedeniyle başlayan kavgada, güvenlik güçleri de bu alana geldi.

Daha sonra Mosturoğlu ve Yönetim Kurulundan birkaç ismin kongre üyelerini sakinleştirmesiyle yeniden konuşmalara geçildi.

Fenerbahçe kongresinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi: Üyeler arasında arbede yaşandı - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN BORCU AÇIKLANDI

Diğer yandan Fenerbahçe'nin toplam borcu da açıklandı.

Sarı-Lacivertli kulübünün 31 Mayıs 2025 dönemi itibarıyla toplam borcu 21 milyar 526 milyon TL olarak açıklandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin