Fenerbahçe kariyerini resmen bitirdi. Trabzonspor maçının ardından Türkiye'den ayrılma kararı aldı

2021 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc, Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan sonra radikal bir karar aldı. Bu sezon İsmail Kartal tarafından Fenerbahçe kadrosunda pek fazla düşünülmeyen Miha Zajc, Trabzon'da yaşanan saha olaylarının ardından kariyerine Türkiye dışında devam etmeye karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kariyerini resmen bitirdi. Trabzonspor maçının ardından Türkiye'den ayrılma kararı aldı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de, Miha Zajc sarı-lacivertli formaya veda etme kararı aldı.

Trabzonspor maçının bitiş düdüğünün ardından bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi ve futbolcularla arbede yaşaması herkesi şaşkına çevirirken, Fenerbahçe'de bu sezon pek fazla forma şansı bulamayan Miha Zajc bu olayın ardından Türkiye kariyerini noktalamaya karar verdi.

Trabzonspor maçında gördüğü manzara karşısında şok olan ve Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Miha Zajc menajerine yaz transfer döneminde gelecek tekliflere açık olmasını söyledi.

Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle bu sezon Trendyol Süper Lig'de yalnızca 8 maçta süre alabilen Miha Zajc, 16 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin