Fenerbahçe kariyeri resmi olarak sona erdi. Ali Koç şampiyonluk bekleyen taraftarı verdiği haberle yıktı

Haziran ayında yapılacak seçimde aday olmayacağını ve Fenerbahçe başkanlığını bırakacağını açıklayan Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun da sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda edeceğini söyledi. Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerden biri olan Ferdi Kadıoğlu için Ali Koç transfer açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kariyeri resmi olarak sona erdi. Ali Koç şampiyonluk bekleyen taraftarı verdiği haberle yıktı
Arşiv

Geçtiğimiz günlerde başkanlığı bırakacağını açıklayarak Fenerbahçe taraftarını kahreden Ali Koç bu kez de Ferdi Kadıoğlu hakkında verdiği haberle taraftarları bir hayli üzdü.

Fenerbahçe'nin yeni bir başkana ihtiyacı olduğunu açıklayarak başkanlığı resmen bırakacağını söyleyen Ali Koç, sarı-lacivertli takımın vazgeçilmez ismi Ferdi Kadıoğlu'nun da Fenerbahçe'de son senesini geçirdiğini açıkladı.

Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan birçok dev kulübün ilgisi olduğunu söyleyen Ali Koç, ''Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde'' dedi.

2018 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve birçok mevkide kusursuz performans gösteren Ferdi Kadıoğlu bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 33 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Ferdi Kadıoğlu'nun ismi son günlerden Manchester City olmak üzere Inter, Milan ve Liverpool gibi takımlarla da anılıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin