Fenerbahçe kariyeri artık bitti. İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesi yıldız ismin sözleşmesini feshetti

7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Süper Kupa'da karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, Luan Peres hakkında flaş bir karar alındı. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin lig kadrosuna dahil edilmeyen Luan Peres'in, İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sezon sonunda sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kariyeri artık bitti. İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesi yıldız ismin sözleşmesini feshetti
Arşiv

Ligde ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlamasına da bir yandan başlanırken İsmail Kartal ilk olarak Luan Peres'i gözden çıkardı.

Geçirdiği ağır sakatlığın ardından diz ameliyatı olan ve sahalara dönüş süresinin belirsizliğinden dolayı Fenerbahçe'nin lig kadrosuna dahil edilmeyen Luan Peres sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda edecek.

İsmail Kartal ne kadar kaliteli bir ayak olsa da sakatlığının ardından eski performansına kavuşamayacağını öngördüğü Luan Peres'in sezon sonunda takımdan ayrılmasını ve makul bir para ödenerek sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Marsilya'dan 5.2 milyon Euro ödenerek transfer edilen Luan Peres, 2023-2024 sezonunda yalnızca 3 maçta forma giyebildi. Luan Peres'in güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin