Fenerbahçe ile anlaşamadı, Beşiktaş'a sizde forma giyerim dedi. İmza için masaya oturuyor

Fenerbahçe'nin orta saha rotasyonunda bu sezon fazla forma şansı bulamayan Miha Zajc yeniden Beşiktaş'ın transfer listesine girdi. Beşiktaş'ın yakın ilgisinden memnun olan Miha Zajc'ın, Fenerbahçe'de forma yeri garanti olmaması nedeniyle Beşiktaş ile transfer masasına oturacağı iddia edildi. Fenerbahçe cephesi de Miha Zajc'ın ayrılığına yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile anlaşamadı, Beşiktaş'a sizde forma giyerim dedi. İmza için masaya oturuyor
Anadolu Ajansı

İstanbulspor karşısında alınan 6-0'lık galibiyetle sezonu tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro çalışmalarına şimdiden başlanırken bu sezonun en silik isimlerinden biri olan Miha Zajc, Beşiktaş'ın transfer listesine girdi.

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesine karşın orta saha rotasyonunda çok sınırlı sayıda süre alabilen Miha Zajc, Beşiktaş'ın yakın ilgisinden memnun kaldı ve siyah-beyazlı ekiple menajeri vasıtasıyla transfer masasına oturma kararı aldı. Fenerbahçe'nin de önümüzdeki sezon için kadroda düşünmediği Zajc'ın ayrılığına onay verdiği öğrenildi.

Son İstanbulspor maçıyla bu sezon toplamda 21 maçta forma giyen Miha Zajc UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşamasında Ludogorets'e filelerini iki kez havalandırmıştı. Zajc'ın Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin