Fenerbahçe forması giyme ihtimali bundan sonra sıfır. Union SG maçıyla şansını tüketti

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Union SG'yi eleyen Fenerbahçe'de taraftarın Ryan Kent'e tepkisi büyük oldu. Oyundan çıkana kadar gösterdiği performans nedeniyle ıslıklara maruz kalan Ryan Kent'in sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe forması giyme ihtimali bundan sonra sıfır. Union SG maçıyla şansını tüketti
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de, Ryan Kent'in gösterdiği etkisiz performans taraftarı adeta çileden çıkardı.

Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Ryan Kent uzun süre geçmesine rağmen kendisinden beklenen performansın yanına bile yaklaşamadı. Trendyol Süper Lig'de yabancı kuralı nedeniyle listenin dışında kalan Ryan Kent, Union SG karşısında da yaptığı son tercihler ve pas hataları yüzünden taraftarlar tarafından zaman zaman ıslıklandı.

Oyundan çıkarken vücut dili olarak da oldukça mutsuz görülen Ryan Kent'in sezon sonunda ülkesi İngiltere'ye dönmesi bekleniyor. Rangers'da sergilediği performansla Fenerbahçe'nin yolunu tutan Ryan Kent bu sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 18 maça çıkarken 1 gol ve 2 asist üretti.

Ryan Kent'in, Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin