Fenerbahçe derbisi öncesi neye uğradığını şaşırdı. Galatasaray sözleşmesini donduruyor

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine sayılı saatler kala Sergio Oliveira hakkında flaş bir karar imza attı. Galatasaray geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Sergio Oliveira'nın lisansını ligin ikinci yarısında donduracak ve yeni gelecek transferlere yabancı kontenjanı açılacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe derbisi öncesi neye uğradığını şaşırdı. Galatasaray sözleşmesini donduruyor
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe ile beş günde iki kritik maça çıkacak olan Galatasaray'da dev derbinin hazırlıkları tamamlanırken, Sergio Oliveira hakkında alınan karar şaşkınlık yarattı.

Bu sezon forma süresi bulmakta zorlanan ve maçlara genellikle sonradan dahil olan Sergio Oliveira, geçtiğimiz günlerde Portekiz'de göğüs kasının kopması nedeniyle ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Sergio Oliveira'nın sahalarda dönüş süresinin uzun olacağı belirtilirken, Galatasaray deneyimli isim hakkında flaş bir karar aldı.

Devre arasında takıma katılacak yeni transferlere yabancı kontenjanı açmayı düşünen Galatasaray, Sergio Oliveira'nın lisansını ligin ikinci yarısında donduracak.

2022 yılında Porto'dan 3 milyon Euro bonservisle transfer edilen Sergio Oliveira, sarı-kırmızılı formayla bu sezon 20 maçta 893 dakika sahada kalırken 2 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin