Fenerbahçe aradığı stoperi Süper Lig'deki rakibinden buldu. İsmail Kartal transfere onay verdi

Takımdaki stoper eksikliğini devre arası transfer döneminde kapamak isteyen Fenerbahçe, Başakşehir'de forma giyen Leo Duarte'yi gündemine aldı. Serdar Aziz ve Samet Akaydin ile yollarını ayırmayı düşünen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Başakşehir'in deneyimli ismi Leo Duarte'nin transferine onay verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe aradığı stoperi Süper Lig'deki rakibinden buldu. İsmail Kartal transfere onay verdi
Arşiv

Rodrigo Becao'nun sakatlığının ardından savunmada büyük problemler yaşayan ve Alexander Djiku ile rotasyonda iyi bir ikili oluşturabilecek isim arayan Fenerbahçe, Başakşehir forması giyen Leo Duarte'yi gündemine aldı.

Özellikle son haftalarda Samet Akaydin ve Serdar Aziz'in yaptığı bireysel hatalardan oldukça fazla gol yiyen Fenerbahçe stoper sorununu Trendyol Süper Lig'deki rakibi Başakşehir'den çözmeyi planlıyor. İsmail Kartal'ın yakından takip ettiği bir isim olan Leo Duarte için girişimlere başlayacak olan Fenerbahçe, Başakşehir ile masaya oturacak.

Başakşehir, 2021 yılında Milan'dan kiraladığı Leo Duarte'nin performansından memnun kalmış ve 2022 yılında Brezilyalı stoperi 2 milyon Euro karşılığında kalıcı olarak kadroya katmıştı. Başakşehir ile 114 maça çıkan Leo Duarte, 13 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin