Fatih Terim'in, Panathinaikos ile ilişkisi kesildi. Süper Lig'in tecrübeli hocası Yunan ekibinin başına geçiyor

Yunan devi Panathinaikos'a imza attığından beri manşetleri süsleyen Fatih Terim hakkında ortaya atılan yeni iddia büyük ses getirdi. Panathinaikos ile başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sezon sonu görevden ayrılacağı öne sürülen Fatih Terim'in yerine Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos'un geçeceği iddia edildi. Fernando Santos'un, Beşiktaş'tan ayrılır ayrılmaz Panathinaikos'a imza atacağı da öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'in, Panathinaikos ile ilişkisi kesildi. Süper Lig'in tecrübeli hocası Yunan ekibinin başına geçiyor
Arşiv

Panathinaikos ile başarılı bir sezon geçirmesine rağmen zaman zaman performansı ve oyuncu tercihleri eleştirilen Fatih Terim hakkında yepyeni bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş ile sezon sonu yolunun ayrılacağına neredeyse kesin gözüyle bakılan Fernando Santos'un, Fatih Terim'in yerine Panathinaikos'un başına geçeceği iddia edildi. Fatih Terim'in performansından memnun olmayan Panathinaikos yönetimi teknik direktör adayı olarak kurt hocanın yerine ilk olarak Fernando Santos'u ekledi.

Beşiktaş'ın geçirdiği dalgalı performansa ilaç olamayan Fernando Santos'un yaz döneminde Fatih Terim'den boşalacak teknik direktörlük koltuğuna geçmesi bekleniyor. Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Fatih Terim, Yunan devinin başında çıktığı 21 maçta; 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin