Fatih Terim'den, Galatasaray'a büyük darbe. Transfer görüşmesi için Yunanistan'a çağırdı

Süper Lig'den yaptığı transferlerle ses getiren Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim bu kez de Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu'yu radarına aldı. Fatih Terim, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve şu an Afrika Kupası'nda mücadele eden Cedric Bakambu'yu, Panathinaikos'a transfer olması için transfer görüşmesine çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'den, Galatasaray'a büyük darbe. Transfer görüşmesi için Yunanistan'a çağırdı
Anadolu Ajansı

Panathinaikos'un başında harikalar yaratan ve kadrosuna Samet Akaydin, Anastasios Bakasetas ve Vitor Hugo gibi önemli isimleri katan Fatih Terim bu kez de Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu'nun peşine düştü.

Panathinaikos'a imza attığından bu yana gündemden düşmeyen ve Türkiye'den yaptığı transferlerle ses getiren 'İmparator' lakaplı Fatih Terim efsanesi olduğu Galatasaray'dan yeni bir transfer yapmak için kolları sıvadı.

Sezonun geri kalan bölümünde Mauro Icardi'nin gölgesinde kalan Cedric Bakambu ile iletişime geçen Fatih Terim, Afrika Kupası'nın ardından Cedric Bakambu'yu transfer için Yunanistan'a davet etti. Cedric Bakambu şu an için transfere herhangi bir yanıt vermese de Fatih Terim'in, Cedric Bakambu'nun Panathinaikos'a transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 16 resmi maça çıkan Cedric Bakambu 2 gol ve 1 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin