Fatih Terim ile anlaşan Panathinaikos'un maçları şifresiz izlenebilecek. Dev kanal futbolseverler için harekete geçti

Galatasaray macerasının ardından uzun süre dinlenme kararı alan Fatih Terim bugün Yunan devi Panathinaikos ile anlaştı. Fatih Terim yarın Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve takımının başında antrenmana çıkacak. Acun Ilıcalı, futbolseverleri heyecanlandıran bir hamle yaptı ve Fatih Terim'in yöneteceği Panathinaikos'un maçlarını TV 8.5'tan canlı olarak yayınlayabilmek için harekete geçti.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim ile anlaşan Panathinaikos'un maçları şifresiz izlenebilecek. Dev kanal futbolseverler için harekete geçti

İmparator lakaplı Fatih Terim hakkında bugün ortaya çıkan haber futbol dünyasına bomba gibi düştü.

Uzun süredir takım çalıştırmayan Fatih Terim'in Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaştığı ve yarın 1.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu gelişmenin ardından Panathinaikos'un maçlarının şifresiz olarak yayınlanabilmesi için harekete geçti ve futbolseverleri sevindiren bir gelişmenin altına imza attı.

Gazetta GR'nin haberine göre, TV 8.5'un sahibi Acun Ilıcalı, Fatih Terim'in çalıştıracağı Panathinaikos'un maçlarını kanalda yayınlatmak için harekete geçti. Anlaşma sağlanırsa Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'un maçları TV 8.5'ta yayınlanacak.

PANATHINAIKOS ŞAMPİYONLUĞA HASRET

Yunanistan Süper Ligi'nde geçen yıl normal sezonu lider bitiren Panathinaikos, play-off'ta şampiyonluğu AEK'e kaptırdı ve şampiyonluk özlemi 13 seneye çıktı. Atina temsilcisi, bu sezon ise 15 haftası geride kalan ligde 34 puan toplayarak lider PAOK'un ardından 2. sırada bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin