Eric Bailly'nin menajerinden flaş açıklama: Oyuncunun hakları ihlal ediliyor ve onu koruyacağımızdan emin olabilirsiniz

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolculardan Eric Bailly'nin menajeri konuştu. Rafaela Pimenta açıklamasında, oyuncusunun haklarını koruyacağını dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Eric Bailly'nin menajerinden flaş açıklama: Oyuncunun hakları ihlal ediliyor ve onu koruyacağımızdan emin olabilirsiniz

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 futbolcu arasında yer alan Eric Bailly'nin menajeri, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Rafaela Pimenta, BBC'ye verdiği demeçte kadro dışı kararının kendilerini şaşırttığını dile getirdi: "Kadro dışı kalmasına şok olduk ve bu bizi çok şaşırttı."

Eric Bailly'nin haklarının ihlal edildiğini dile getiren Rafaela Pimenta, "Eric'in yanlış bir şey yapmadığını bildiğimiz için tepkimizi göstermeye hazırlanıyoruz. Oyuncunun hakları ihlal ediliyor ve onu koruyacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

''TEKLİFLER GELMESİ HALİNDE DEĞERLENDİRECEĞİZ''

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili ara transfer döneminde teklif beklediklerini açıklamıştı. Arat, AFP'ye verdiği demeçte, "Bir numaralı önceliğimiz daha iyi bir takım oluşturmak. Kış transfer döneminde kadromuzdaki boşlukları dolduracağız. Kadro dışı bırakılanlar oyuncular ile ilgili devre arasında iyi teklifler gelmesi halinde değerlendireceğiz." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin