Erden Timur'la görüştü ve ayrılmak istediğini belirtti. Galatasaray'ın yıldızı eski kulübüne geri dönüyor

Maaşlarda yaşanan gecikme dolayısıyla Galatasaray ile yollarını ayırmaya karar veren Hakim Ziyech, Erden Timur ile görüştü. Afrika Kupası'nın ardından Galatasaray ile yola devam etmeyeceğini söyleyen Ziyech'in eski kulübü Ajax'a dönmek istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'la görüştü ve ayrılmak istediğini belirtti. Galatasaray'ın yıldızı eski kulübüne geri dönüyor
Arşiv

Galatasaray'ın çok büyük umutlarla transfer ettiği ancak akıllarda yalnızca Manchester United maçındaki performansıyla kalan Hakim Ziyech, Ajax'a geri dönmeye hazırlanıyor.

Chelsea'den para ödemeden kiralanan Hakim Ziyech ortaya koyduğu performansla başta Okan Buruk olmak üzere taraftarları da büyük hayal kırıklığına uğrattı. Forma giydiği 14 maçta yalnızca 4 kez gol sevinci yaşayabilen Hakim Ziyech'in geçtiğimiz günlerde Erden Timur ile görüştüğü ve net olarak Galatasaray'dan ayrılmak istediği öğrenildi.

Afrika Kupası macerasının ardından Galatasaray'a dönmek istemediğini Erden Timur'a ileten Hakim Ziyech için eski kulübün Ajax'ın devrede olduğu da iddia edildi. Bu sezon Hollanda Ligi'ne kabus gibi bir başlangıç yapan ve bir ara düşme potasında bulunan Ajax'ın, Hakim Ziyech'i kadrosuna katarak eski günlerine dönmek istediği Hollanda basınında vurgulandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin