Erden Timur'dan transfer oyunu. Galatasaray'a imza attığı gün başka takıma transfer olacak

Galatasaray'ın, Manchester United ve Pendikspor maçlarının yıldızı Hakim Ziyech hakkındaki planı ortaya çıktı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Chelsea'den kiralanan Hakim Ziyech'in bonservisini alıp Suudi Arabistan'a yollayacak ve sarı-kırmızılı takımın kasasına önemli bir para koyacak.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'dan transfer oyunu. Galatasaray'a imza attığı gün başka takıma transfer olacak

Galatasaray'ın, Chelsea'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Faslı yıldız Hakim Ziyech üzerindeki ölü toprağı attı ve son maçlara damga vurmaya başladı.

Sakatlığını tamamen atlattıktan sonra ilk 11'deki yerini alan Hakim Ziyech önce Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United daha sonra da Trendyol Süper Lig'de oynanan Pendikspor karşılaşmasında fileleri havalandırarak kalitesini net bir şekilde gösterdi.

Hakim Ziyech'in gösterdiği bu performansın ardından Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Faslı yıldızın bonservisini almaya karar verdi. Erden Timur bedavaya alacağı Hakim Ziyech'i, Suudi Arabistan'a makul bir bonservis ile göndererek Galatasaray'ın kasasını doldurmayı planlıyor.

Son yıllarda birçok yıldızı kadrosuna katan Suudi Arabistan kulüpleri, Hakim Ziyech'in gösterdiği performanstan sonra transfer için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Sarı-kırmızılı formayla 11 maça çıkan Ziyech 4 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyarak takımın hücum hattındaki en önemli silahlarından birisi oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin