Erden Timur transferdeki sessizliğini bozdu. Galatasaray'ın orta sahasına kupa canavarı hediye etti

Orta saha transferi için uzun zamandır uğraş veren Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur nihayet mutlu sona ulaştı. Tottenham'da forma giyen ve gözden çıkarılan Rodrigo Bentancur için İngiliz ekibiyle görüşmelerini sıklaştıran Erden Timur, Uruguaylı oyuncu Rodrigo Bentancur'u da transfere ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur transferdeki sessizliğini bozdu. Galatasaray'ın orta sahasına kupa canavarı hediye etti
Anadolu Ajansı

Ligde oynadığı Fenerbahçe derbisinin ardından ezeli rakibiyle Süper Kupa'da da karşılaşacak olan Galatasaray'da bir yandan takımın eksik noktaları için Erden Timur transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'da uzun süredir gündemde olan orta saha transferi için yeniden harekete geçen Erden Timur, Tottenham'da forma giyen Rodrigo Bentancur ile ilk teması kurdu. Tottenham'da forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılan Rodrigo Bentancur'u Galatasaray'a gelmeye ikna etmeyi başaran Erden Timur, Tottenham ile de pazarlıklara devam ediyor.

Piyasa değeri 35 milyon Euro olan Rodrigo Bentancur için taksitli bir transfer paketi sunacak olan Erden Timur Tottenham'ın bu teklifi kabul etmemesi ihtimaline karşın kiralama formülünü de devreye sokacak.

KARİYERİNDE DOKUZ KUPA KAZANDI

26 yaşında olmasına rağmen kariyerinde birçok başarı kazanan Rodrigo Bentancur, Uruguay Milli formasını da 56 kez terletti. Rodrigo Bentancur kariyerinde Juventus formasıyla; 3 İtalya Ligi, 2 İtalya Kupası, 2 İtalya Süper Kupası ve Boca Juniors formasıyla da 2 Arjantin Ligi şampiyonluğu kazandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin