Erden Timur ikna etmeyi başardı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan isim Galatasaray forması giyecek

Sol bek pozisyonunda ne Angelino ne de Kazımcan Karataş'tan verim alamayan Galatasaray, Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan isim Rıdvan Yılmaz'ı gündemine aldı. Erden Timur, Glasgow Rangers forması giyen ve son maçlarda performansıyla dikkat çeken Rıdvan Yılmaz'ı, Galatasaray forması giymesi için ikna turuna başladı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur ikna etmeyi başardı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan isim Galatasaray forması giyecek
Arşiv

Sezon başında büyük ümitlerle kiralanan ancak beklenilen performansın çok altında kalan Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Glasgow Rangers forması giyen eski Beşiktaşlı isim Rıdvan Yılmaz'ı gündemine aldı.

Yarın başlayacak olan devre arası transfer döneminde takıma önemli yabancı oyuncular kazandırmak isteyen Erden Timur, yerli rotasyonunu da kaliteli isimlerle güçlendirmek için özellikle sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın sorununu Rıdvan Yılmaz ile çözmek için girişimlere başladı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Glasgow Rangers kariyerine istediği gibi başlayamasa da son dört maçta 90 dakika sahada kalan ve bir asistin altına imza atan Rıdvan Yılmaz için kiralama formülünü devreye sokmak istiyor. 

ŞAMPİYONLUK YAŞAYIP AVRUPA'NIN YOLUNU TUTTU

Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamasının ardından 4 milyon Euro bonservis bedeli ve 2.25 milyon Euro şarta bağlı bonus karşılığında İskoç devi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz son zamanlarda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Rangers formasıyla 29 kez sahada yer alan Rıdvan Yılmaz 1 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin