Erden Timur, A Milli Takım'ın iki yıldızını ikna etti. Galatasaray forması giymek için can atıyorlar

Devre arasında yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatsaray'da Başkanvekili Erden Timur, A Milli Takım'ın önemli isimlerinden olan Salih Özcan ve Zeki Çelik ile el sıkıştı. Erden Timur, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan ve Roma'da top koşturan Zeki Çelik transferlerini bitirerek iki oyuncuyu da Galatasaray forması giymeye ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur, A Milli Takım'ın iki yıldızını ikna etti. Galatasaray forması giymek için can atıyorlar
Arşiv

Devre arası transfer döneminde kadrosunda büyük bir değişim yaşayacak Galatasaray'da transfer sihirbazı Erden Timur çalışmalarına şimdiden başladı.

Okan Buruk'un elini yerli rotasyonunda güçlendirmek isteyen Başkanvekili Erden Timur, Salih Özcan ve Zeki Çelik ile temas kurarak A Milli Takım forması giyen iki yıldız ismi transfere ikna etti.

Erden Timur, yaz döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen Salih Özcan'ın Borussia Dortmund'da forma süresinin bariz bir şekilde azalmasından yararlanarak milli yıldızı transfere ikna etti. Sezon başında kadronun değişilmez isimlerinden olan Salih Özcan, Dortmund'un ligde oynadığı son iki maç olan Augsburg ve Mainz mücadelelerinde kadroda olmasına rağmen süre şansı bulamadı.

BOEY'İN ALTERNATİFİ ZEKİ ÇELİK

Erden Timur ayrıca bu sezon takımın vazgeçilmez ismi olan ve tüm kulvarlarda forma giyen Sacha Boey'i yedekleyebilecek ismi de fazla uzakta aramadı ve A Milli Takım'ın sağ beki Zeki Çelik ile görüştü. Erden Timur, Roma'da forma giyen ancak bu sezon çok kısıtlı süre alan Zeki Çelik ile de prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray'ın, Salih Özcan ve Zeki Çelik isimlerini ara transfer döneminin başlangıç tarihi olan 11 Ocak'ta açıklaması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin