Edin Dzeko'yu kulübeye hapsetmeye geliyor. Fenerbahçe için herkesi reddetti

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun son haftalardaki performansı tartışılırken, sarı-lacivertli kurmaylar uzun süredir peşinde olduğu Matheus Saldanha transferini bitirdi. Fenerbahçe'nin, Partizan'ın transferdeki yoğun ısrarını kırdığı ve Matheus Saldanha'yı 7 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Edin Dzeko'yu kulübeye hapsetmeye geliyor. Fenerbahçe için herkesi reddetti
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'de şu anda takımın en golcü ismi olan Edin Dzeko son haftalardaki performansıyla tartışmalara yol açarken, Samsunspor maçında oyundan çıkarken İsmail Kartal'a gösterdiği tepki de oldukça konuşuldu.

İlerleyen yaşı dolayısıyla tüm kulvarlarda 90 dakika süre alamayan ve son iki maçta fileleri havalandıramayan Edin Dzeko'yu yedekleyecek bir forvet arayışında olan Fenerbahçe, Partizan forması giyen Matheus Saldanha'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Saldanha'nın uzun süredir peşinde olan Fenerbahçe, Partizan'ın 10 milyon Euro'luk bonservis ısrarını kırdı ve Brezilyalı golcünün transferini 7 milyon Euro'ya bitirdi.

Partizan formasıyla bu sezon 15 gol ve 5 asistlik performansıyla birçok Avrupa kulübünün de dikkatini çeken Matheus Saldanha'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip dört yıllık imza atması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin