Dzeko ve Icardi ile yarışan Mame Thiam'dan şaşırtan imza. Kayserispor ile yollarını ayırdı

Bu sezon Kayserispor'un gol yükünü tek başına çeken Mame Thiam, sarı-kırmızılı ekiple sezon sonunda sona erecek mukavele konusunda anlaşamadı ve Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Dzeko ve Icardi ile yarışan Mame Thiam'dan şaşırtan imza. Kayserispor ile yollarını ayırdı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de 29 puanla 6. sırada yer alan ve Kayserispor'un gösterdiği başarılı performansta baş etken olan Mame Thiam sürpriz bir kararla Pendikspor'a imza attı.

Krallık yarışında attığı 11 golle Edin Dzeko ve Mauro Icardi ile yarışan Mame Thiam, Kayserispor ile yollarını beklenmeyen bir şekilde ayırdı. 

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam'ın Pendikspor'a transfer olduğunu açıklayarak, ''üyük Kayserispor Taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık. Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır, bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kayserispor formasıyla bu sezon 19 maça çıkan Mame Thiam 11 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin