Dursun Özbek, Erden Timur'u bu sözlerle hedef aldı: Galatasaray'a küsmek son derece yanlış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı programda geride bıraktığımız sezona, 25. şampiyonluk hedefine ve Erden Timur'un ayrılığına dair birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Dursun Özbek, Erden Timur'u bu sözlerle hedef aldı: Galatasaray'a küsmek son derece yanlış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da katıldığı canlı yayın programında gündemi etkileyecek açıklamalarda bulundu.

Sezonu değerlendiren Dursun Özbek, "Çok zorlu bir sezon geçti. Daha keyifli olabilirdi. Yarış 2 takım arasında geçti. Küme düşme potası çok daha keyifliydi. Heyecan son dakikaya devam etti. Üstteki iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılması garantiydi. Puan farklarının bu kadar olması iyi değildi. Umarım gelecek sene daha çok takım şampiyonluk yarışında olur. Geçen seneden kurduğumuz çok iyi bir takım kurduk. Şampiyonluğu daha erken ilan edebilirdi. Hocamı, teknik ekibi ve emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Hep 50 bin kişiye oynadık. Başarılı bir sezon geçirdik. Önümüzdeki sezon bir tık daha yukarıya çekeceğiz" dedi.

''GALATASARAY'A KÜSMEK SON DERECE YANLIŞ''

Erden Timur'un ayrılığı hakkında da dikkat çeken ifadeler kullanan Başkan Özbek, ''Erden kardeşimi göreve ben getirdim. Erden 2016'dan beri forma sponsorumdu. Onu kulübe ben davet ettim. Rahmetli Mustafa Cengiz döneminde de Galatasaray'a katkısı devam etti. 2022'de 'Gel beraber çalışalım' dedim. Başkan olarak sorumlu sizsiniz. Günün nihayetinde hesap başkana sorulur. Hiçbir eksikliği olmadan bu görevde başarılı olması için elinden geleni yaptı ve başarılı oldu. Ona devam etmesi gerektiğini, taraftarın beklentisinin de bu yönde olduğunu söyledik. Ailevi ve işiyle ilgili problemleri olduğunu söyledi ve girmeyeceğini söyledi. Bu dönemde girmeyeceğini söyledi. Galatasaray'ın Futbol aklı... Erden kardeşimi göreve getirdiğimde böyle bir görevi beklemiyordu. Erden ile yaptığımız projeler farklıydı. Bu sene görevi kabul etmedi. Kendisinin şikayet ettiği konuların başında kulübün siyasetiyle alakalı... Buna alışmak lazım. Galatasaray'ın etik değerleri 500 seneden geliyor. Galatasaray bu şekilde büyüdü. Bu doğal. Bu eleştirilerden etkilenip küsmek son derece yanlış. Erden genç bir kardeşim. Çok da hassas bir kardeşim. Bu hassasiyetine bağlı olarak eleştirilerden çok etkilendi. Galatasaray'a hizmet etmek istiyorsanız eleştiriye alışmanız lazım. Zaman içinde yapılan eleştiriler doğru mu yanlış mı ortaya çıkıyor'' ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin