Doping testi üst üste iki kez pozitif çıkan Paul Pogba'nın cezası belli oldu

Kariyerini Juventus'ta sürdüren Paul Pogba hakkında doping ile ilgili başlatılan soruşturmada istenen ceza belli oldu. Doping testi pozitif çıkan Paul Pogba'nın dört yıl futboldan men edilmesi talep edildi.

Google Haberlere Abone ol
Doping testi üst üste iki kez pozitif çıkan Paul Pogba'nın cezası belli oldu
Arşiv

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde, İtalyan spor savcılarının Paul Pogba'nın futboldan dört yıl men edilmesini talep ettiği belirtildi.

Pogba, Juventus'un Serie A'da 20 Ağustos'ta Udinese ile oynadığı maçın ardından yapılan testlerde dopingli çıkmıştı. Ekim ayında yapılan ikinci testte de Pogba'nın numesinin pozitif olduğu doğrulanmıştı. Fransız futbolcu, doping testinin pozitif çıkmasının ardından eylül ayından bu yana forma giyemiyor.

SAKATLIKLAR NEDENİYLE KARİYERİ TEPETAKLAK OLDU

Juventus formasıyla sergilediği performansla parmak ısırtan ve dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Paul Pogba, 2016 yılında Manchester United'a tam 105 milyon Euro karşılığında transfer olmuş ve adını en pahalı transferler arasına yazdırmıştı.

2019-2020 sezonunda yaşadığı ağır sakatlığın ardından bedelsiz olarak Juventus'a transfer olan Paul Pogba 2022-2023 sezonunda da dizinden geçirdiği ameliyat sonrası bir daha eski formuna kavuşamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin