Dimitris Itoudis sonrası Fenerbahçe Beko'da yeni dönem. 13 sene sonra Fenerbahçe'ye koç olarak geri döndü

Fenerbahçe Beko, Yunan Koç Dimitris Itoudis ile yollarını ayırdıktan sonra Litvanyalı isim Sarunas Jasikevicius ile anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Dimitris Itoudis sonrası Fenerbahçe Beko'da yeni dönem. 13 sene sonra Fenerbahçe'ye koç olarak geri döndü

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından koltuğu iyiden iyiye sallanmaya başlayan Dimitris Itoudis ile yollarını dün akşam resmi olarak ayırdı.

2022-2023 sezonundan bu yana Fenerbahçe Beko koçluğunu yapan Dimitris Itoudis'e sosyal medya üzerinden veda eden Fenerbahçe Beko, ''2022-23 sezonundan bu yana baş antrenörlüğümüzü yapan Dimitris Itoudis ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Dimitris Itoudis’e teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar dileriz'' ifadelerini kullandı.

Dimitris Itoudis'in ardından yeni koçun hangi isim olacağı merakla beklenirken Fenerbahçe Beko, taraftarlarını çok fazla bekletmedi ve 2010-2011 sezonunda sarı-lacivertli formayı giyen Sarunas Jasikevicius ile resmi olarak anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Zalgiris döneminde harikalar yaratan Sarunas Jasikevicius, 2020 yazında büyük beklentilerle Barcelona’nın başına geçmişti. Aradan geçen üç yıllık süreçte Barcelona'yı Euroleague şampiyonluğuna taşıyamasa bile Litvanyalı koç, iki kez İspanya Ligi ve İspanya Kupası şampiyonluğu sevinci yaşamıştı ancak Euroleague’de istenen başarının gelmemesi sonucu geçen yaz Barcelona, Jasikevicius ile yollarını ayırmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin