Derbinin ardından protokol tribünü karıştı. Hasan Arat, Galatasaraylı yöneticilere çok sert sözler söyledi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımı sonrası sarı-kırmızılı yöneticilere tepki gösterdi. Hasan Arat'ın, ''Sabrımızı taşırmayın, bedelini ağır ödersiniz'' sözlerinden sonra protokol tribününde olaylar çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Derbinin ardından protokol tribünü karıştı. Hasan Arat, Galatasaraylı yöneticilere çok sert sözler söyledi
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbi sonrası protokol tribününde tansiyon çıktı.

Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı sarı-lacivert salıncağa binen, üzgün kartal videosu sonrası protokol tribününde ortalık bir anda karıştı.

Paylaşımı ekranlardan gören Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaraylı yöneticilere "Bu rezalet nedir? Bu ne cüret? Sabrımızı taşırmayın. Bedelini ağır ödersiniz." diye çıkıştı.

Hasan Arat'ın sesini yükseltmesi sonrası Galatasaraylı yöneticiler de karşılık verdi. İki takım yöneticileri arasındaki gerginlik araya girenler sayesinde son buldu.

''SİLECEĞİZ DEDİLER SİLMEDİLER''

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, yaşananlar için şöyle konuştu:

"Bugün talihsiz bir şey yaşadık. Onu paylaşmak istiyorum. Bugün Galatasaray yönetimini ağırladık, maçın sonuna kadar hep beraber maç seyredildi, yemek yenildi. Daha henüz Galatasaray yönetimi stadyumu terk etmemişken kurumsal olarak Galatasaray'ın yaptığı paylaşımı gördük. Başkanımız, onların yöneticilerinden bu paylaşımın derhal silinmesini istedi. Önce silineceğini söylediler. Paylaşım hala silinmiş değil. Sabah bundan çok daha ağır bir paylaşım silinmiştir. Biz Beşiktaşız. Kartalı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı, yapılmayacak dostlar. Kartal yükseklerde uçar. Biz rakiplerimize sosyal medya aracılığıyla konuşmak görüşmek istemiyoruz. İyiniyetle görüşürüz, tartışırız. Bu hareket hiç yakışmadı. Bunu belirtmek istiyorum. İş farklı yerlere gidiyor. Ahlaki zedelenmeye doğru gidiyor. Üzülürüz. Biz saha içindeki mücadelemize devam edeceğiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin