Derbi öncesi sinirler gerildi. Okan Buruk'tan ilk açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında şampiyonluğun en önemli iki favorisi Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ''Stadyuma girerken provokasyon yaptılar. Soyunma odalarına girerken bile provokasyon vardı'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Derbi öncesi sinirler gerildi. Okan Buruk'tan ilk açıklama geldi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Aynı puana sahip iki takım arasında averajı düşük olan sarı-kırmızılılar ikinci sırada yer alıyor.

Dev maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Yıllardır yaşadığımız şeyler... Gerçekten çok üzgünüz ve elimizden bir şey gelmiyor. Dualarımız onlarla. Acılarını paylaşıyoruz. İnşallah artık terörün son bulduğu, barışın geldiği ve askerlerimizin katledilmediği bir ortam olur. Fenerbahçe ön alan baskısı ve bitiricilik anlamında önemli bir takım. Biz kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Rakibimizin kadrosuna, duruşuna göre organizasyonlarımızı yaptık. Top bizdeyken neler yapacağımızı planladık. Biz de rakibimiz de kazanmak için oynayacak. Özellikle bizim top ayağımızdayken yapacağımız işler... Amacımız kazanarak ayrılmak. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Stadyuma girerken provokasyon yaptılar. Soyunma odalarına girerken bile provokasyon vardı."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin