Derbi öncesi Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama. Dusan Tadic transferi hakkında ilk kez konuştu

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Dusan Tadic, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Derbi öncesi Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama. Dusan Tadic transferi hakkında ilk kez konuştu
Anadolu Ajansı

Dusan Tadic, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin 14. haftasında Sivasspor'u 4-1 yendiklerini hatırlatan Tadic, "Son hafta iyi bir galibiyet elde ettik. Son maçın ardından Beşiktaş derbisine hazırlanmak için birkaç günümüz var. Bu da bizler için iyi bir şey. Beşiktaş derbisine iyi bir şekilde çalışıyoruz. Neler yapmamız gerektiği konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak için takım olarak en iyisini yapacağız. Camiamız açısından da önemli bir maç olacak. Hem oynaması hem de izlemesi keyifli olacaktır. Üç puanı alabilmek için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız." diye konuştu.

Derbi öncesi Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama. Dusan Tadic transferi hakkında ilk kez konuştu

Sarı-lacivertli takımın kaptanı, sezona 19 maçlık galibiyet serisiyle girdiklerini anımsatarak, "O dönemlerde iyi bir ivmemiz vardı. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Formumuz da gittikçe artıyordu. Sonrasında sakatlıklar oldu. Özellikle aynı pozisyonda birçok sakatlık yaşadık. Bu da bizim oyun seviyemizi düşürdü. Biz, mazeret gösterecek insanlar değiliz ama takımda oynayan futbolculardan bazıları sakatlandığı zaman ritminizi ortaya koymada aksaklıklar yaşanabiliyor. Sivasspor maçında iyi bir galibiyet elde ettik. Beşiktaş derbisinden de galibiyetle ayrılarak yeni bir seri yakalamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

''KARARIMI FENERBAHÇE'DEN YANA KULLANDIM ÇÜNKÜ PROJE DAHA BÜYÜKTÜ''

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce yaklaşık 50 takımdan teklif aldığını söyledi.

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile de anılan Tadic, siyah-beyazlılardan teklif alıp almadığıyla ilgili soru üzerine, "Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce yapılan çok fazla teklif vardı. Sanırım 40-50 kulüpten teklif aldım. Çok teklif bekliyorduk ama bu kadar çok olacağını tahmin edemezdik. Beşiktaş ile neler olduğunu bilmiyorum. Benim düşüncem Fenerbahçe'ye gelmekti. Kararımı Fenerbahçe'ye gelmekten yana kullandım. Çünkü bana gösterilen proje çok büyüktü. Burada iyi bir şekilde ve güzel bir projeyle karşılandım. Beşiktaş'ın içinde ne oldu, şu anki durumlarını bilmiyorum. Beşiktaş yönetimi neden eleştiri alıyor, hangi süreçleri yaşıyorlar bilmiyorum. Bununla ilgili konuşmam da doğru olmaz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin