Dani Alves hakkında bomba iddia! İntihar mı etti? İşte son durum...

Bir gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezası verilen eski futbolcu Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddia edildi. Dani Alves’in avukatları ve sözcüsü bu iddialara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Dani Alves hakkında bomba iddia! İntihar mı etti? İşte son durum...

Bir gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezası verilen eski futbolcu Dani Alves hakkında olay bir iddia oraya atıldı.
Brezilyalı eski futbolcunun hapiste intihar ettiği ve hayatını kaybettiği iddia edildi.

"DANI ALVES HAYATINI KAYBETTİ"

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin iddiasına göre; Brezilyalı eski futbolcu cezaevinde intihar etti ve hayatını kaybetti.

İDDİALAR YALANLANDI

Ünlü futbolcunun sözcüsü ve avukatları, basında çıkan bu iddiaları yalanladı.

Dani Alves'in sözcüsü, eski Brezilya milli takım oyuncusunun intiharı hakkındaki iddiaları yalanlarken, açıklamasında, “Bilgi, Rio de Janeiro'dan Paulo Albuquerque tarafından sosyal ağ X profilinde yayınlanmıştır. Hiçbir dayanağı ve doğruluk payı yoktur. Bu iddiayı ortaya atan sorumsuz kişiye dava açılmalı" dedi.

DANI ALVES'İN  SUÇU NEYDİ?

Barselona İl Mahkemesi, bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan ve hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Alves'i, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin avro para cezasına çarptırdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin