Carlo Ancelotti, Arda Güler'i takımdan yolladı. İspanya'da bir başka takıma imza atıyor

Almeria maçında ısınmaya çıkmasına rağmen oyuna alınmayan ve yedek kulübesine dönerken yeleğini yere atarak Carlo Ancelotti'ye tepki gösteren Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıp Real Sociedad'ın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler'in bu disiplinsiz davranışından dolayı Real Sociedad'a kiralık olarak gönderilmesine karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Carlo Ancelotti, Arda Güler'i takımdan yolladı. İspanya'da bir başka takıma imza atıyor
Anadolu Ajansı

Üst üste yaşadığı sakatlıkları geride bırakan ve Real Madrid formasını ilk olarak İspanya Kupası'nda Arandina karşısında giyen Arda Güler hakkında Carlo Ancelotti şok bir karar aldı ve genç oyuncunun Real Sociedad'a kiralık olarak gitmesine izin verdi.

Real Madrid'e transfer olduğundan beri Türk futbolseverlerin merakla sahada görmek istediği Arda Güler İspanya devine imza attığından bu yana üç kere sakatlanmış ve tüm hayranlarını üzmüştü. Arda Güler sakatlıklarını atlatıp, yoğun bir şekilde çalışmasının ardından formasına kavuşmuş ve İspanya Kupası'nda Arandina maçına ilk 11'de başlamıştı. 59 dakika sahada kalan Arda Güler performansıyla izleyenleri mest etmiş ve herkesin beğenisini kazanmıştı.

Arandina maçının ardından formanın yüzünü yeniden unutan Arda Güler, Almeria maçında uzun süre ısınmasına rağmen oyuna alınmayınca Carlo Ancelotti'ye tepki gösterdi. Oyuna alınmayacağını öğrenen Arda Güler yedek kulübesine gelirken yeleğini yere fırlatmış ve genç oyuncunun bu hareketi İspanya'da gündeme oturmuştu.

ARDA GÜLER'İN DAVRANIŞI ANCELOTTI'YI SİNİRLENDİRDİ

Arda Güler'in bu hareketi Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'yi oldukça sinirlendirdi ve Ancelotti, Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verdi. 

İspanyol basınından Sport, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i Real Sociedad'a kiralık olarak göndereceğini yazdı. Haberde ayrıca Arda Güler'in sezonu Real Madrid'de tamamlayıp sezon sonunda Real Sociedad'a imza atacağı da iddia edildi.

Real Madrid daha önce de genç yaşta transfer ettiği Martin Odegaard ve Kubo'yu, İspanyol ekiplerine kiralık göndermiş ancak daha sonra takımda tutmamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin