Canına tak etti, Arda Güler transferini istedi. Real Madrid'in ardından hayali olan ikinci takıma gidiyor

Carlo Ancelotti tarafından süre bulamaması canına tak eden Arda Güler, Bayer Leverkusen'e transfer olma isteğini iletti. Yaz transfer döneminde gelişimini düşünerek Real Madrid'den ayrılma kararı veren Arda Güler, Carlo Ancelotti ile konuşarak Bayer Leverkusen'den gelen kiralama teklifinin kabul edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Canına tak etti, Arda Güler transferini istedi. Real Madrid'in ardından hayali olan ikinci takıma gidiyor
Arşiv

Forma süresi bulduğu kısıtlı maçlarda performansıyla İspanya'yı sallamasına rağmen Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi bir türlü başaramayan Arda Güler en sonunda İspanyol devinden transferini istedi.

Antrenmanlardaki şovuyla ilk 11'i zorlayan ancak Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti tarafından sonradan bile oyuna dahil olamayan Arda Güler, Bayer Leverkusen'in ilgisi azalmadan Alman kulübüne transferi için izin istedi. Gelişimini sürdürebilmek için oynaması gerektiğini düşünen Arda Güler, Carlo Ancelotti ile konuşarak Bayer Leverkusen'den gelecek teklifin kabul edilmesini rica etti.

Carlo Ancelotti de, Arda Güler'in bu isteğini kırmadı ve Arda Güler, Bayer Leverkusen'e transfer olacağı sözünü verdi. Arda Güler, Real Madrid formasıyla çıktığı 7 maçta toplamda sadece 98 dakika süre alabildi. Arda Güler, Celta Vigo karşısında da bir kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin