Caner Erkin şampiyonluk yaşamak için yeniden yuvasına döndü. Bir senelik kontrata gözü kapalı imza attı

Eyüpspor'da attığı goller ve yaptığı asistlerle eski günlerden kesitler sunan Caner Erkin yeniden Galatasaray'ın radarına girdi. Sol bek transferini henüz tamamlayamayan Galatasaray eski oyuncusu Caner Erkin ile masaya oturdu. Eyüpspor ile sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Caner Erkin'in, Galatasaray'a olumlu cevap verdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin şampiyonluk yaşamak için yeniden yuvasına döndü. Bir senelik kontrata gözü kapalı imza attı
İHA

Eyüpspor ile bu sezon Trendyol 1. Lig'de fırtına gibi esen ve eski günlerinden kesitler sunan Caner Erkin yeniden Galatasaray'ın transfer listesine girdi.

Rıdvan Yılmaz ve Levent Mercan gibi isimlerin transferini tamamlayamayan Galatasaray, sarı-kırmızılı formayla 30 maça çıkmış eski oyuncusu Caner Erkin ile temas kurdu. Sol beke ısrarla yerli bir takviye isteyen Okan Buruk, Caner Erkin ile görüşerek transferde büyük yol kat etti.

Sözleşmesi haziran ayında bitecek olmasına karşın Caner Erkin, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ile görüşerek Galatasaray formasını futbolu bırakmadan önce bir sene daha giymek istediğini söyledi.

Eyüpspor formasıyla bu sezon attığı jeneriklik gollerle adından sıklıkla söz ettiren Caner Erkin, 2009-2010 sezonunda Galatasaray'ın başarısı için ter dökmüştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin