Çağlar Söyüncü'nün transferi için Vincenzo Montella devreye girdi

Atletico Madrid'de süre bulmakta zorlanan ve A Milli Takım'daki formasını da kaptıran Çağlar Söyüncü'ye, Vincenzo Montella'dan transfer önerisi geldi. Vincenzo Montella, Çağlar Söyüncü'ye EURO 2024 turnuvasında aday kadroya çağırabilmesi için başka bir takıma transfer olması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çağlar Söyüncü'nün transferi için Vincenzo Montella devreye girdi

Leicester City'den bedelsiz olarak ayrıldıktan sonra Atletico Madrid'e imza atan Çağlar Söyüncü'nün kariyeri büyük bir düşüşün içine girdi.

Merih Demiral ile birlikte 'Türk Duvarı' olarak adlandırılan stoper tandeminin bir diğer ismi olan Çağlar Söyüncü kariyerinde yaşadığı düşüşün ardından A Milli Takım'daki yerini de kaybetti. Atletico Madrid'de düzenli olarak forma şansı bulamayan ve İspanya'dan ayrılmak isteyen Çağlar Söyüncü'ye, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan transfer önerisi geldi.

Vincenzo Montella, Çağlar Söyüncü'ye daha fazla süre alamaması halinde tecrübeli stopere kadroya girememe olasılığının bulunduğunu ileterek, mayısa kadar düzenli bir şekilde forma giyebileceği bir takıma transfer olmasını önerdiği ifade edildi.

Atletico Madrid'e büyük ümitlerle transfer olan Çağlar Söyüncü 10 maçta yalnızca 148 dakika forma şansı bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin