Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye transferi sürecinde yaşadığı sorunları ilk kez anlattı

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli forma altında iyi bir performans sergileyerek şampiyonluk hasretini dindirmek istediklerini söyledi. Söyüncü ayrıca transfer sürecinde mental olarak yorgun düştüğünü de sözlerine ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye transferi sürecinde yaşadığı sorunları ilk kez anlattı
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çağlar Söyüncü, takımın genel durumuyla ilgili değerlendirme yaparak sözlerine başladı.

Sarı-lacivertli ekibe transfer olmadan önce birçok yakın arkadaşıyla ortamın çok iyi olduğuna ilişkin konuştuklarının altını çizen 27 yaşındaki futbolcu, "Geldikten sonra bu iyi ortamı gözlerimle gördüm. Şu anda maç durumlarımız da iyi gidiyor, takım olarak saha içinde iyi mücadele veriyoruz. Hepimizin hedefi şampiyonluk. Camia olarak taraftarlarımız tribünde, biz sahada bu mücadeleyi veriyoruz." diye konuştu.

Transfer süreci hakkında da konuşan milli futbolcu, şöyle devam etti:

"Üç haftaya yakın bir süreç oldu. Mental olarak yorgun düştüm. Çünkü bir gün 'iş bitti' deniliyor, sonra tekrar problemler çıkıyordu. Sonuçta mutlu sona ulaştık. Bu durum biraz daha işin profesyonel tarafı. Biz de saygı gösterdik. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum."

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye transferi sürecinde yaşadığı sorunları ilk kez anlattı

''MENTAL ANLAMDA YORULMUŞTUM''

Futboldan maddi kazanç elde ettiğini, bunun karşılığı olarak da sahada kazandığı paranın hakkını vermeyi öncelik edindiğinin altını çizen Çağlar Söyüncü, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Elimden gelen mücadeleyi vermeye çalışıyorum. Atletico Madrid'de kontratlı bir futbolcuyum. Hem benim adıma hem de takım adına 6 aylık süreç çok önemli. Mutlu sona ulaşırsak ilerleyen zamanda durumum daha da netleşir."

Takım arkadaşlarından Cengiz Ünder, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin her zaman takımdaki ortamın çok iyi olduğunu kendisine aktardıklarını belirten Çağlar Söyüncü, kendisini tekrar göstermek istediğini vurgulayarak "Forma şansı bulamadığım ve sakatlıklar yaşadığım için mental anlamda yorulmuştum. Uzun yıllardır yurt dışındayım, burada oynama heyecanım vardı. Futbolcunun istediği şey, iyi performans sergileyip karşılığını alabilmektir. Ben de burada iyi performansla hem Fenerbahçe taraftarına hem de Türk halkına bir şeyleri tekrar göstermek istiyorum. Ayrıca sezon sonundaki turnuvaya gitmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin