Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka! Real Madrid inanılmaz bir geri dönüşle Bayern Münih'i eleyip finale yükseldi

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid ile Bayern Münih, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Real Madrid 88. dakikasına 1-0 geriye girdiği karşılaşmada yine futbol tarihine yazılacak bir geri dönüşle Bayern Münih'i Joselu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti ve finalde Borussia Dortmud'un rakibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka! Real Madrid inanılmaz bir geri dönüşle Bayern Münih'i eleyip finale yükseldi

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, Almanya'da 2-2 berabere kaldığı Bayern Münih'i kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti.

İlk yarısı golsüz biten mücadelede gol perdesini Bayern Münih forması giyen Alphonso Davies açtı. Tabela 68. dakikayı gösterirken nefis bir vuruşla ağları havalandıran Alphonso Davies takımını 1-0 öne geçirdi. Real Madrid bu gole sonradan oyuna giren Joselu ile cevap verdi ve 88. dakikada mücadele 1-1'e geldi.

Mücadelenin skorunu belirleyen isim ise yine Joselu oldu. Rüdiger'in ortasını tek vuruşla ağlara yollayan Joselu, VAR incelemesinin ardından taraftarlarıyla müthiş bir sevinç yaşadı ve Real Madrid toplam skorda Bayern Münih'i 4-3 eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde adını finale yazdırdı.

Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki Şampiyonlar Ligi final maçı 1 Haziran Cumartesi günü Wembley'de oynanacak.

ARDA GÜLER SÜRE ALMADI

Bayern Münih ile oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Arda Güler süre alma şansı bulamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin