Bu tahmin çok konuşulur. Rıdvan Dilmen ligi ilk beş sırada bitirecek takımları açıkladı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen ayrıca sezon sonunda ligi ilk beş sırada bitirecek takımları da tahmin etti.

Google Haberlere Abone ol
Bu tahmin çok konuşulur. Rıdvan Dilmen ligi ilk beş sırada bitirecek takımları açıkladı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Beşiktaş, bu sezon sahasında çok iyi bir performans gösteren Çaykur Rizespor'u genç yıldızı Semih Kılıçsoy önderliğinde 4-0 mağlup ederek moral depoladı.

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy mücadeleye 2 gol ve 1 asistle damga vururken, Rıdvan Dilmen genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Rıdvan Dilmen, ''Sezon başına neden değerlendirilmedi Semih Kılıçsoy? Şenol hoca zamanında zaman zaman kadroya girmiş. Çok yetenekli, güvenli, topa mermi gibi vuruyor. Tuncay Şanlı gibi golcü kanat oyuncusu Semih Kılıçsoy. Bir de çok hızlı değil ama çabuk'' dedi.

Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından ligdeki sıralamaya dair de bir yorumda bulunan Rıdvan Dilmen, ''Benim sezon başındaki ilk beş tahminim devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray veya Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor ısrarım devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin