Bu skor ezeli rekabetin tarihine geçer. Yapay zeka Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçının skorunu tahmin etti

7 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini dev derbi hakkında skor tahmininde bulundu. Gemini, Galatasaray karşısında Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'nin sahadan farklı mağlubiyetle ayrılacağını tahmin etti.

Google Haberlere Abone ol
Bu skor ezeli rekabetin tarihine geçer. Yapay zeka Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçının skorunu tahmin etti

Aylardır oynanması planlanan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı kesin olarak 7 Nisan Pazar günü saat 21:30'da Şanlıurfa'da oynanacak.

Fenerbahçe cephesinin Trabzonspor maçında yaşadığı olaylar karşısında ortaya koyduğu tavır neticesinde Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı tüm futbolseverler tarafından konuşulurken, dev maç öncesi Google'ın yapay zekası Gemini derbiyle ilgili tahminde bulundu ve ezeli rekabetin tarihinde yer alabilecek bir skor tahmini yaptı.

Gemini, Fenerbahçe'nin maça U-19 takımıyla çıkmasının büyük bir handikap olacağını ve Galatasaray'ın güçlü kadrosuna kesinlikle diş geçiremeyeceğini söyledi. Yapay zeka Gemini ayrıca Galatasaray'ın karşılaşmayı 4-0 veya 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak Süper Kupa'yı kazanan taraf olacağını öngördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin