Bonucci resmen Fenerbahçe'de! Resmi açıklama geldi, yıldız isim İstanbul'a iniş yaptı

Leonardo Bonucci transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, İtalyan savunma oyuncusu Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. İtalyan futbolcu sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bonucci resmen Fenerbahçe'de! Resmi açıklama geldi, yıldız isim İstanbul'a iniş yaptı

Fenerbahçe, 36 yaşındaki İtalyan stoper Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı.

Stoper bölgesinde uzun süredir problem yaşayan Fenerbahçe, Union Berlin ile sözleşmesini fesheden Leonardo Bonucci'yi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a getirdi. Leonardo Bonucci'nin sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe'ye altı aylık imza atması bekleniyor.

Kariyerinde Juventus ve Milan gibi devlerin formasını giyen Leonardo Bonucci, İtalya Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.

AÇIKLAMA ÖĞLEN YAPILMIŞTI

Fenerbahçe taraftarın heyecanla beklediği Leonardo Bonucci transferini öğlen saatlerinde resmi hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Fenerbahçe'den şu açıklama yapılmıştı:

''Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin