Bir türlü oynanamayan Süper Kupa'nın tarihi yine değişti. Fenerbahçe Galatasaray maçının yeni tarihi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 7 Nisan Pazar günü oynanması planlanan Süper Kupa maçının tarihinde yine bir değişiklik gündeme geldi. Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa'nın yeni tarihinin 6 Nisan Cumartesi olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bir türlü oynanamayan Süper Kupa'nın tarihi yine değişti. Fenerbahçe Galatasaray maçının yeni tarihi

29 Aralık tarihinde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi Arabistan'da maç öncesi çıkan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu maçın hangi tarihte ve hangi şehirde oynanacağının resmi açıklamasını yapmadan Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol sosyal medya hesabından dev maçın Şanlıurfa'da oynanacağını açıklamıştı.

İzol yaptığı paylaşımda, ''Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır'' ifadelerini kullanmıştı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ ANCAK TARİH YİNE DEĞİŞEBİLİR

Haşim İzol'un bu paylaşımının ardından Türkiye Futbol Federasyonu da resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da 7 Nisan Pazar günü oynanacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam etmesi nedeniyle yeniden ertelenmesi gündeme gelen Süper Kupa maçıyla ilgili Haşim İzol yine dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Süper Kupa’nın tarihi hakkında, “Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin