Yaz transfer dönemi hazırlıklarını son hızla sürdüren Beşiktaş'tan flaş bir hamle daha geldi. David Jurasek, Tammy Abraham ve Orkun Kökçü takviyeleriyle dikkat çeken siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes'in bonservisinin tamamının alındığını resmen açıkladı.
Beşiktaş'tan flaş Gedson hamlesi! Ödenecek rakam açıklandı
Süper Lig devi Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı kulüp, Gedson Fernandes'in bonservisinin tamamının alındığını resmen açıkladı.
"10 MİLYON AURO KARŞILIĞINDA ALINDI"
Kulüpten yapılan bildiride şu ifadelere yer verildi;
"Şirketimiz, Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in transfer sözleşmesinde bulunan; “Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50%-50% olarak paylaşılacaktır.” maddesindeki 50% 'lik payı SL Benfica kulübünden 10.000.000 Avro karşılığında satın almıştır."
"FERNANDES SPARTAK MOSKOVA YOLCUSU"
Öte yandan Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova, Portekizli oyuncunun transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Gedson Fernandes transferi için Spartak Moskova'nın 20 milyon euro bonservis bedeli ve 5 milyon euro bonus teklifini kabul etti. Spartak Moskova yetkililerinin İstanbul'da olduğu, tarafların anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı öğrenildi.