Beşiktaş'tan, Çaykur Rizespor'a farklı tarife. Semih Kılıçsoy maça damgasını vuran isim oldu

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanından 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy 2 gol ve 1 asistle maça damgasını vuran isim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan, Çaykur Rizespor'a farklı tarife. Semih Kılıçsoy maça damgasını vuran isim oldu

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Çaykur Didi Stadyumu'nda karşılaştı.

Beşiktaş mücadeleden Milot Rashica, Semih Kılıçsoy(2) ve Cenk Tosun'un golleriyle 4-0 galip ayrıldı ve dış sahadaki yenilmezlik serisini dört maça çıkardı. Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 32'ye çıkarırken, sahasında ikinci kez kaybeden Çaykur Rizespor 29 puanda kaldı.

Beşiktaş gelecek hafta maçında sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek, Çaykur Rizespor ise Adana Demirspor'u evinde ağırlayacak.

SEMİH KILIÇSOY FIRTINASI

Mücadelenin 45. dakikasında Demir Ege Tıknaz'dan pası alan Semih Kılıçsoy yay üzerinde rakibinden sıyrılarak şutunu çekti ve ağları havalandırmayı başardı.

Semih Kılıçsoy attığı bu golle birlikte uzun yıllar sonra bir ilki başardı. Opta'nın verilerine göre; Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy (18 yaş 147 gün), 2007/08 sezonundan bu yana Batuhan Karadeniz'in (17 yaş 289 gün) ardından üst üste üç Süper Lig maçında gol atan en genç ikinci oyuncu oldu.

Beşiktaş'tan, Çaykur Rizespor'a farklı tarife. Semih Kılıçsoy maça damgasını vuran isim oldu

FERNANDO SANTOS TRİBÜNDE

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, bugün uçakla Rize-Artvin Havalimanına geldi. Portekizli teknik adam kara yolu ile maçın oynanacağı Çaykur Didi Stadı'na geçerek, karşılaşmayı tribünden izledi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında ilk düdük sesi geldi.

4' Beşiktaş golü çok erken buldu. Rashica'nın ceza sahası dışından sert şutu filelerle buluştu ve Beşiktaş bu golle 1-0 öne geçti.

Beşiktaş'tan, Çaykur Rizespor'a farklı tarife. Semih Kılıçsoy maça damgasını vuran isim oldu - Resim : 2

23' Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Gedson'un geliştirdiği hızlı hücumda Cenk Tosun ceza sahasında Gökhan ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşu üstten auta gitti.

25' Benhur vurdu, Mert Günok çıkardı. Taç atışının ardından ceza sahası içinde Benhur vuruşunu yaptı, Mert Günok güçlükle kornere çeldi.

28' Çaykur Rizespor'un Gaich ile bulduğu gol VAR kontrolünün ardından ofsayt nedeniyle iptal edildi.

45' Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ile farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası dışından çok şık bir gole imza atan Semih Kılıçsoy skoru 2-0'a getirdi.

Beşiktaş'tan, Çaykur Rizespor'a farklı tarife. Semih Kılıçsoy maça damgasını vuran isim oldu - Resim : 3

45' Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıyı Rashica ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

47' Beşiktaş ikinci yarıya da golle başladı. Genç isim Semih Kılıçsoy ceza sahası içinde rakibinden sıyrılıp fileleri havalandırarak farkı üçe çıkardı.

55' Çaykur Rizespor direğe takıldı! Shelvey'nin vuruşunda Mert Günok'un müdahalesiyle direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

68' Sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Rashica sol ayağıyla yakın köşeye vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta gitti.

79' Beşiktaş'ta sahneye bu kez Cenk Tosun çıktı. Semih'in pasında bomboş pozisyonda topu ağlara yollayan Cenk Tosun skoru 4-0'a getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin